About Us

Studio Blanche werd in 2013 opgericht door Justine Demeure. 


Na een korte carrière in de financiële wereld besloot ik om het over een hele andere boeg te gooien.
Ik volgde avondschool Grafisch vormgever bij Syntra in Genk en ben in 2013 gestart in bijberoep met geboortekaartjes. 
Ik was toen net bevallen van mijn dochter "Blanche", vandaag dus de naam "Studio Blanche". Daarnaast heb ik ook nog een zoon, Emile. Hij zou graag onze zaak omdopen naar Studio Emile, en wie weet komt dat er ooit nog wel van :-)

Studio Blanche is vooral bekend voor de geboortekaartjes. Dat is ook iets wat ik heel graag doe. Er zitten ook zoveel trends in die dingen dat het nooit saai zou zal worden. Nieuwe dingen, gedrufde projecten: zalig!
Daarnaast kan je ons ook heel regelmatig op beuzen vinden. Denk hierbij aan Petit Bazaar, De Vitrine, Handmade in Belgium,... Daar proberen we altijd leuke DIY projecten voor te stellen zodat je zelf aan de slag kan gaan met al onze materialen.

Want inderdaad, die materialen, dat verkopen we ook. Heel veel diertjes, popjes,... Je kan het zo gek niet bedenken. Ideaal om zelf je doopsuikers en traktaties in elkaar te knutselen!
Tot slot zijn we sinds een half jaartje ook trotse eigenaar van onze vintage popjes en de "True love doll". Deze popjes werden voor Studio Blanche gemaakt en worden verdeeld in de "betere" :-)  speciaalzaak. 

Wat zal de toekomst brengen? 

 

Onze contactgegevens:

Studio Blanche
Justine Demeure

Tiensevest 13
3800Sint-Truiden

BTW nr: BE0844 946 214

Je kan met ons contact opnemen via: info@studioblanche.be