Studio Blanche werkt samen met professionele ontwerpers.

Je kan hen terugvinden onder de tab "geboortekaartjes" . Je kan hen rechtstreeks contacteren om een offerte aan te vragen. Zij kunnen je een gedetailleerde offerte en meer informatie over hun werkwijze bezorgen. Van zodra het kaartje klaar is, kunnen we een voorstel doen voor bijpassende doopsuikers. Dat kan per mail, of nog beter, kom langs met de proefdruk en we werken samen een passend geheel uit.

Zie je door het bos de bomen niet meer? Dan kan ook altijd een mailtje sturen naar Studio Blanche. Geef een korte omschrijving van wat je in gedachten hebt qua geboortekaartje en eventueel doopsuiker. We kunnen je dan doorverwijzen naar een ontwerper. Nadien werken we samen de passende doopsuikers uit.


Richtprijzen:

Een ontwerp voor een (geboorte)kaartje kost standaard 150 euro (U-ntwerp, RietePetite & Studio Flo) . Tenzij er veel tekenwerk bij komt kijken, dan zal de ontwerpkost hoger zijn. 
Elle et Moi werkt met een standaard ontwerpkost van 250 euro (aangezien er heel wat tekenwerk bij komt kijken). De standaardkaartjes kosten 150 euro. 

Je krijgt steeds een offerte vooraf zodat je duidelijk weet hoeveel het ontwerp en drukken van de kaartjes zal kosten.
 

De prijs van het drukwerk is afhankelijk van de druktechniek, oplage, formaat, papiersoort,... Hiervan krijg je ook een offerte vooraf.