Studio Blanche staat garant voor unieke attenties, perfect passend bij je geboortekaartje.

We richten ons op de doe-het-zelvers. Je kan bij ons dus alle materialen (verpakkingen, vulling, afwerking en presentatie) aankopen om nadien zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk helpen we je graag op weg en maken indien gewenst een voorbeeldje. 

Hoe werkt het nu juist?

First things first: het (geboorte)kaartje. 
Hiervoor kan je één van onze ontwerpers contacteren (zie tab: geboortekaartjes). Zij ontwerpen graag een kaartje voor jullie. 
Je kan ook langskomen in onze winkel. Dan bespreken we het geboortekaartje met jou en bezorgen we al deze info aan de desbetreffende ontwerper zodat zij het kaartje verder kan uitwerken. Weet je niet wie te contacteren? Stuur dan een korte omschrijving van het kaartje van je dromen. We kunnen je dan zeker doorverwijzen naar een ontwerper. 


Ontwerp je het kaartje zelf? Of werk je met een andere ontwerper? Geen probleem. Daarvoor kunnen we ook bijpassende doopsuikers voorzien.

Van zodra het kaartje klaar is, kunnen we de bijpassende doopsuikers bekijken.

Hiervoor kan je langskomen in onze winkel (breng dan zeker de proefdruk op papier mee!) We kunnen dan op basis van de proefdruk wat experimenteren met bijpassende doopsuikers. Hiervoor moet je geen afspraak maken. Je kan dus gewoon langskomen in onze winkel. (dinsdag tot zaterdag tussen 11 en 17u)

Is Sint-Truiden nét te ver? Geen probleem! Mail je geboortekaartje dan door. Dan kunnen we per mail wat voorstellen doen aan de hand van foto's.