U-ntwerp staat voor ontwerpen op uw maat. Ontwerpen voor mensen die op zoek zijn naar iets “anders”, “iets dat bij hen past” en dit voor alle belangrijke gebeurtenissen in het leven.
Of je nu op zoek bent naar een geboortekaartje, een trouwuitnodiging, een communiekaartje, een logo of huisstijl voor je bedrijf … Ik help jullie alvast graag verder, mét plezier, passie en een grote dosis creativiteit!

Bij U-ntwerp is ontwerpen een wisselwerking tussen de ontwerper en de klant. We starten met een kennismakingsgesprek. Dit kan “live” of via een handige checklist die ik jullie per e-mail bezorg. Op basis daarvan krijgen jullie vooraf een duidelijke en vrijblijvende offerte.
We streven er naar om voor elk budget de mogelijkheid te bieden om je eigen touch aan het ontwerp en/of drukwerk te geven.

Zodra er een “go” volgt op de offerte start het ontwerpproces. Doorheen drie ontwerprondes werken we naar een finaal ontwerp toe dat perfect aan jullie wensen voldoet, en waar jullie trots mee naar de buitenwereld kunnen stappen. Voor minder gaan we niet.

Meer weten over mijn werkwijze of benieuwd naar mijn werk? Neem een kijkje op www.u-ntwerp.com of volg mijn Instagramaccount voor de laatste nieuwtjes.

“Ontwerpen op maat, gemaakt met oog voor detail en oor voor de klant”