Verzorgende Verwennerij: Cosmetica

Ontdek de groeiende trend van cosmetische producten als waardevolle toevoeging aan doopsuikers. Verrijk de ervaring van je gasten met heerlijk geurende zeepblokjes en geurstokjes. Personaliseer de zeepblokjes met de naam van je kindje voor een uniek accent.

Onze geurstokjes en huisparfums, speciaal ontwikkeld in Italië in 6 verschillende geuren, bieden een luxe touch aan je doopsuikerpresentatie. Je kan je gasten trakteren met bruisballen in prachtige kleuren, badzout met droogbloemen, amber geurblokjes, en wierook voor een onvergetelijke indruk.

Sfeervolle Lichtpuntjes: Kaarsen

Geef je doopsuikers een functioneel en sfeervol tintje met ons uitgebreide assortiment kaarsen. Ontdek onze exclusieve apothekerskaarsen, verkrijgbaar in twee kleuren met een heerlijke ambergeur. Personaliseer de ervaring met onze houten kaarshouders, waarbij we de naam van je kindje graveren. Deze duurzame kaarshouders bevatten standaard theelichtjes die eenvoudig te vervangen zijn. Als je van kleur houdt, kies dan uit onze cilinderkaarsjes, verkrijgbaar in maar liefst 13 kleuren. De trendy bubble kaarsjes zijn momenteel ook een grote favoriet.

Kinderlijke Verrassingen

Vergeet de jongste gasten niet te trakteren! Maak doopsuikers ook kindvriendelijk met speciale attenties. Suikerbonen zijn niet altijd de favoriet van kinderen, dus denk aan kleurpotloden, houten jojo’s, bellenblaas, of een zakje nostalgische knikkers.

Personaliseer de beleving voor de kleintjes en creëer een onvergetelijke herinnering aan deze bijzondere gebeurtenis. Maak je doopsuikers niet alleen mooi maar ook speels voor de kleine feestvierders.