Kleurrijke Suikerbonen: Een Traditionele Delicatesse

Wie doopsuiker zegt, denkt meteen aan suikerbonen! Een eeuwenoude traditie die in België al jarenlang hoog in het vaandel wordt gedragen. Gelukkig is de keuze tegenwoordig veel uitgebreider dan voorheen. Het beperkt zich niet meer tot de traditionele roze en blauwe suikerbonen. Er is nu een breed assortiment aan vormen en kleuren beschikbaar.

Bij Studio Blanche werken we samen met twee gerenommeerde fabrikanten van doopsuiker; De Bock en Papa Chocolat, die elk hun unieke kleuren en vormen van doopsuiker presenteren. Als je echter met een schuifdoosje werkt, adviseren we om je te beperken tot één merk suikerbonen, vanwege een subtiel verschil in formaat tussen beide merken. Voor andere verpakkingen kun je gerust beide merken combineren.

Diverse Vormen van Zoetigheid

Binnen ons assortiment onderscheiden we drie verschillende vormen: de traditionele suikerbonen, confetti’s of lentilles, en mini confetti’s of mini lentilles.

– 1 kg suikerbonen staat gelijk aan 240/250 stuks.
– 1 kg confetti’s/lentilles bevat ongeveer 1000 stuks.
– 1 kg mini confetti’s/lentilles bestaat uit ongeveer 2000 stuks.

Kleurrijke Batches en Alternatieven

Onze suikerbonen (geboortesuiker) en afgeleide producten worden per batch van ongeveer 100 kilogram gemaakt en worden gekleurd in de mooiste tinten. Houd er rekening mee dat de kleuren lichtjes kunnen variëren van batch tot batch. Als je twijfelt over de kleuren, kun je een stalenpakket bestellen om de kleuren in het echt te kunnen zien.

Voor degenen die geen fan zijn van suikerbonen, bieden we een perfect alternatief: de heerlijke kwaliteitssnoepjes van Joris. Ze zijn verkrijgbaar in zachte pastelkleurtjes en natuurlijke tinten, inmiddels een ware klassieker onder de doopsuikers.

Vernieuwende Alternatieven

Voor een nog creatiever alternatief kun je kiezen voor de heerlijke zachte nougat van Vital, een Belgisch merk dat bekend staat om zijn kwaliteit. We bieden deze aan in verschillende smaken. Nougat kan echter snel uitdrogen, dus we raden aan om last-minute te verpakken. Een blokbodemzakje kan helpen om uitdroging te voorkomen, of je kunt kiezen voor een prachtig schuifdoosje, waarbij je de nougat eerst in vershoudfolie wikkelt.

Magische Lolly’s voor Een Trendy Tintje

Tot slot blijven lolly’s iets magisch hebben! Onze handgemaakte lolly’s zijn verkrijgbaar in diverse kleurtjes. Ben je helemaal mee met de droogbloementrend? Kies dan voor de lolly’s waarin gipskruid is verwerkt. Staat jouw gewenste kleur er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op. We kunnen lolly’s in elke gewenste samenstelling maken, al vanaf 20 stuks.