Afgewerkte doopsuiker

Ben je niet zo handig? Heb je helemaal geen tijd?
Geen zin of vertrouw je het liever toe aan ons?  Ondertussen werkten we al talloze doopsuikerconcepten volledig uit.
We kunnen dus wel stellen dat we enige ervaring hierin hebben 😉

Inspiratie nodig? Benieuw naar wat we allemaal kunnen?
Neem zeker eens een kijkje op onze instagram pagina. 

In nauw overleg met jullie nemen we elk aspect van de doopsuiker door, van de keuze van de verpakking tot aan de vulling, en natuurlijk ook de afwerking. Denk hierbij aan de keuze van (droog)bloemen, lintkleuren, stickers, en bedrukking. Ook de presentatie wordt zorgvuldig besproken.

Hoewel jij uiteindelijk de beslissingen nemen, kan je altijd vertrouwen op ons deskundig advies. Zo’n bespreking neemt natuurlijk wat tijd in beslag. Je kan een afspraak maken in ons atelier (bij voorkeur), of een digitaal voorstel aanvragen via ons aanvraagformulier.

Zodra alle keuzes zijn gemaakt en besproken, reserveren we alle benodigde materialen voor jullie. Jouw taak zit erop. Die van ons kan beginnen!
We zorgen voor de nodige stickers, labels en personalisatie in samenspraak met de ontwerper van je geboortekaartje zodat we zeker zijn dat alles mooi bij elkaar past.

Ongeveer een maand voor de uitgerekende datum zal je doopsuiker klaar zijn. We sturen je een fotoreportage van het resultaat.
Wat zijn we blij met jullie enthousiaste reacties op die foto’s! Zo heb je ook meteen foto’s om te posten op social media als de grote dag daar is!
Wéér een zorg minder dus:-)

Jullie kunnen de doopsuiker ophalen in ons atelier in Sint-Truiden. In overleg met jullie kunnen we de doopsuikers ook laten bezorgen door een gespecialiseerde koerierdienst.

Zijn jullie overtuigd, of hebben jullie nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.