HELLO

Wij zijn Pieter & Tinne, grafisch ontwerpers & illustrators. De liefde voor het vak bracht ons samen en het geboortekaartje van ons oudste zoontje Scout zorgde voor de geboorte van ELLE et MOI. Reeds 10 jaar maken we mensen blij met onze creaties. Zowel illustraties als strakkere ontwerpen behoren tot onze skills. Geen uitdaging is te gek en we trachten te werken naar een uniek, origineel en creatief resultaat.

Buiten het grafisch ontwerpen, doen we ook styling opdrachten, waardoor we op de hoogte zijn van de huidige trends en deze zelfs proberen voor te zijn.

Met onze liefde voor papier en drukwerk, begeleiden we jullie graag tot de juiste keuze. Hierbij is letterpress, foliedruk, drukken op stof, kleur op snee een optie. Samen met Studio Blanche maken we graag het concept compleet zodat het verhaal van de geboortekaart doorloopt naar de doopsuiker.

NICE TO MEET YOU

Elke dag kunnen we bezig zijn met onze passie, die we graag met jullie delen in ons huis/atelier. Hier kan je de kaartjes bekijken, het papier voelen en de doopsuiker producten van Studio Blanche bekijken.