Hello!

Een geboorte, een huwelijk en elk ander moment dat er écht toe doet, verdient een ontwerp waarin je in de eerste plaats ook jezelf helemaal herkent. Omdat jij uniek bent, zal het ontwerp dat we samen uitwerken dat ook helemaal zijn.
Bij ons gesprek of tijdens een gezellige Hello Baby Workshop vertel je me wat je graag wenst, ook al weet je het vooraf nog helemaal niet zo goed. Ik help je immers heel graag ontdekken wat precies bij jou en jullie moment zal passen!

Zo wordt het eindresultaat voor de één erg minimalistisch en strak, en voor de ander creëer ik dan weer een illustratie vol emotie en persoonlijke verwijzingen of geef ik net de zotste ideeën vorm. Sinds 2011 staat Studio Mustique dan ook garant voor toonaangevende ontwerpen, met een neus voor nieuwe trends. Ik houd immers best wel van een (technische) uitdaging. So bring on your crazy cool ideas and we’ll make it happen!
Je kan kiezen voor een ontwerp helemaal op maat of voor het personaliseren van een bestaand ontwerp uit de collectie op studiomustique.be.

Meer info over prijzen en werkwijze vind je hier.

“Ik kijk er alvast erg naar uit om jou te ontmoeten en samen te bekijken wat het best bij jullie memorabele moment past!”