Doopsuiker verpakking: doosjes Vol Creativiteit

Onze kartonnen doosjes hebben zich ontpopt tot echte favorieten, en ze stralen allesbehalve saaiheid uit! Of je nu kiest voor een strak ontwerp met slechts een vinyl sticker of een doosje versierd met een charmant mini-boeketje van droogbloemen, inspiratie vind je op onze Instagram-pagina.

Variatie in Doopsuiker Doosjes

Wat onze doosjes extra bijzonder maakt, is de diversiteit aan unieke varianten die je nergens anders zult vinden. Van leuke klepdoosjes tot hoge doosjes met ronde uitsparingen waardoor je de inhoud kunt bewonderen, en handige koekendoosjes die perfect zijn voor het verpakken van zelfgemaakte lekkernijen gemaakt door andere ambachtelijke makers.

Milieuvriendelijk “Ecofrost” Materiaal

Recentelijk hebben we ons aanbod verrijkt met het nieuwe “ecofrost” materiaal. Dit 100% recyclebare en semi-transparante materiaal is beschikbaar in verschillende vormen, zoals balkdoosjes, hoge doosjes en vierkante formaten. Niet alleen draagt het bij aan het milieu, maar het behoort ook tot de toppers in ons assortiment.

Elegante Verpakkingsoplossingen

Naast doosjes bieden we diverse zakjes als elegante verpakkingsoplossingen voor doopsuiker. Van eenvoudige pergamijn (glassine) zakjes tot onze trots, de tetra en linnen wikkels. Deze verpakkingen, beschikbaar in verschillende kleuren, zijn terug van weggeweest en op weg om klassiekers te worden in de wereld van doopsuiker verpakking. Ontdek exclusieve kleurvariaties, zoals de flora wikkels, die je alleen bij Studio Blanche kunt vinden.

Glazen Bokaaltjes en Flesjes: Een Vleugje Elegantie

Naast kartonnen doosjes bieden we ook de mogelijkheid om je doopsuiker te presenteren in glazen bokaaltjes en flesjes. Van schattige glazen stolpjes tot proefbuisjes en glazen potjes met kurk, inclusief onze kenmerkende “lines potje” en het exclusieve “glazen potje deluxe.” Deze prachtige glazen verpakkingen voegen een vleugje elegantie toe aan je doopsuikerpresentatie.

Drankjes, Geuren en Traktaties

Denk je aan een drankje als attentie? Ontdek onze drankflesjes met verschillende doppen, perfect om te vullen met je favoriete (non-)alcoholische drank. Vergeet ook niet onze geurproducten als bedankje, zoals flesjes met geurstokjes of handige sprayflesjes voor een heerlijk geurend huisparfum. Ze vormen een verrassend en geurig geschenk.

Uitdeelpotten: Delen in Stijl

Voor degenen die hun collega’s op het werk willen trakteren, hebben we een uitgebreid assortiment aan uitdeelpotten. Vul ze met de restjes van je doopsuiker, en je hebt een prachtige glazen bokaal vol traktaties om te delen. Wist je trouwens dat deze bokalen snel gevuld zijn met heerlijke praliné-knikkers? Deze smakelijke traktatie voegt een zoete toets toe aan je geschenken.